Slide Slide Slide Slide Slide

Kush jemi ne ?

Hörmann janë një nga ofruesit kryesorë në Evropë të dyerve të garazheve, derës së përparme dhe operatorëve dhe gjithnjë e më shumë në tregun e përbërësve të ndërtimit tani mbajnë emrin Hörmann. Si kompani Hörmann jo vetëm që përdor procedura miqësore me mjedisin për shkumëzimin, duke përdorur 100% shkumë të ngurtë PU pa CFC, por edhe me veshjen me ngjyra të dyerve.


Sistemet ultra-moderne të filtrave të rigjenerimit të shkarkimit zvogëlojnë shumë energjinë e kërkuar dhe produktet Hörmann zhvillohen dhe prodhohen në fabrikat tona shumë të specializuara.


Punonjësit tanë shumë të kualifikuar punojnë intensivisht në produkte të reja, zhvillime të vazhdueshme dhe detaje të përmirësuara. Rezultatet janë patenta dhe produkte të një lloji me testet e qëndrueshmërisë të kryera në kushte reale sigurojnë produkte seri të pjekura në cilësi të vërtetë Hörmann.

dYERT hORMANN

Përputhja e dyerve të garazheve lart, dyerve sektoriale dhe dyerve të garazheve me rrota
Dyert anësore të garazheve janë shumë të përshtatshme nëse doni të merrni diçka shpejt pa e hapur vetë derën e garazhit. Ose nëse, në një rrugë me makinë të shkurtër, makina juaj e dytë është parkuar drejtpërdrejt para derës së garazhit, duke bllokuar çdo hyrje.

 

 

Për pothuajse çdo stil dera Hörmann ju ofron një derë anësore që përputhet. Në këtë mënyrë, dera e garazhit dhe dera anësore formojnë një njësi harmonike.

Disa arsyje pse duhet te zgjedhni dyert hormann

Të lehta, të qeta, precize

Te besueshme

Komode

Radio Sistemi
BiSecur me siguri të çertifikuar

Dyert hormann - ÇDO SHPIS I BIN TAMAN.