neagency

Pengesa Automatike

Shtyllat e H Linermann Security Line sigurojnë kontroll të besueshëm dhe fleksibël të hyrjes. Në varësi të frekuencës…

Garazh sektorial

Dyert sektoriale hapen vertikalisht lart dhe pezullohen nën tavan për të kursyer hapësirë. Për shkak të këtij konstruksioni…

Dyer me hapje anesore

Përputhja e dyerve të garazheve lart, dyerve sektoriale dhe dyerve të garazheve me rrotaDyert anësore të garazheve janë…

Dyer garazhe me hapje posht dhe lart

Kombinimi i cilësisë me një pamje tërheqëse Dera origjinale lart dhe mbi garazh ju ofron gjithçka në një…

Dyer garazhe me rrota

E zbatueshme në mënyrë universaleDyert e garazheve me rrota hapen vertikalisht dhe kërkojnë hapësirë minimale brenda garazhit. Dizajni…

Dyer anësore të Garazheve

Dera e garazhit me mentesha anësore DFT 42 shpesh zgjidhet kur rinovoni garazhe të vjetra, më të vogla….

Dyer te aluminit

Dera e kornizës prej alumini është zgjedhja e duhur për pronarët e ndërtesave ose modernizuesit të cilët gjithashtu…