Tech

Pengesa Automatike

Shtyllat e H Linermann Security Line sigurojnë kontroll të besueshëm dhe fleksibël të hyrjes. Në varësi të frekuencës…

Dyer me hapje anesore

Përputhja e dyerve të garazheve lart, dyerve sektoriale dhe dyerve të garazheve me rrotaDyert anësore të garazheve janë…

Dyer garazhe me rrota

E zbatueshme në mënyrë universaleDyert e garazheve me rrota hapen vertikalisht dhe kërkojnë hapësirë minimale brenda garazhit. Dizajni…

Dyer te aluminit

Dera e kornizës prej alumini është zgjedhja e duhur për pronarët e ndërtesave ose modernizuesit të cilët gjithashtu…