Uncategorized

Garazh sektorial

Dyert sektoriale hapen vertikalisht lart dhe pezullohen nën tavan për të kursyer hapësirë. Për shkak të këtij konstruksioni…

Dyer garazhe me hapje posht dhe lart

Kombinimi i cilësisë me një pamje tërheqëse Dera origjinale lart dhe mbi garazh ju ofron gjithçka në një…

Dyer anësore të Garazheve

Dera e garazhit me mentesha anësore DFT 42 shpesh zgjidhet kur rinovoni garazhe të vjetra, më të vogla….