Dyer garazhe me hapje posht dhe lart

Dyer garazhe me hapje posht dhe lart

Kombinimi i cilësisë me një pamje tërheqëse

Dera origjinale lart dhe mbi garazh ju ofron gjithçka në një – cilësi dhe siguri, pamje të mirë dhe komoditet, plus teknologji të pjekur. Çdo derë e garazhit Hörmann lart dhe mbi të përmban ekspertizën nga mbi 50 vjet të ndërtimit të dyerve të garazhit. Falë shumëllojshmërisë së gjerë të stileve me siguri do të gjeni derën e duhur për shtëpinë tuaj.

Projektimet e çelikut janë në dispozicion në të bardhën e trafikut të lirë si standard, në 7 ngjyra të preferuara me kosto të ulët, si dhe në rreth 200 ngjyra të bazuara në RAL (me përjashtim të efektit margaritar, neonit dhe ngjyrave metalike). Dyert e ngurta të drurit janë në dispozicion në Nordic Pine dhe Hemlock.

Për pothuajse çdo stil dera Hörmann ofron një derë anësore që përputhet. Në këtë mënyrë, dera e garazhit dhe dera anësore formojnë një njësi harmonike.

Dyert e garazheve që testohen dhe testohen në përputhje me kërkesat e larta të sigurisë së standardit Evropian 13241-1. Ju mund të përdorni listën tonë të sigurisë për të zbuluar nëse dera juaj e vjetër e garazhit përputhet me standardet aktuale të sigurisë së BE-së.

Berry-Swingtor

Seria 2000 Range

Kjo gamë është krijuar ekskluzivisht për tregun në Mbretërinë e Bashkuar dhe prodhohet në dimensione perandorake dhe tre opsione ingranazhesh, me dizajne të shkëlqyera për çdo stil të pronës.

Dizajne te ndryshme mbi 2000 lloje

Nje arsyje shume e mire pse duhet ti zgjidhni dyert hormann lart dhe posht

Mbrojtje e gjithanshme përmes detajeve inteligjente
Jetëgjatësi e gjatë dhe siguri optimale
Hapje dhe mbyllje miqësore për përdoruesit
Jetëgjatësi e gjatë dhe siguri optimale
3 Comments
Chris Johnson
February 27, 2019 2:12 pm

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam blandit sem vel neque iaculis, vitae tempus lacus pellentesque. Nullam sed est vel massa laoreet varius. Sed euismod arcu ante, ac lacinia nunc venenatis eget. Sed bibendum, turpis vitae dapibus venenatis, urna ex blandit felis, eu faucibus mi sapien non velit. Aenean eu tempor lectus. Nulla bibendum, ipsum maximus facilisis ultrices, arcu augue.

John Doe
February 27, 2019 2:15 pm

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam blandit sem vel neque iaculis, vitae tempus lacus pellentesque. Nullam sed est vel massa laoreet varius. Sed euismod arcu ante, ac lacinia nunc venenatis eget. Sed bibendum, turpis vitae dapibus venenatis, urna ex blandit felis, eu faucibus mi sapien non velit.

Eddie Barkley
February 27, 2019 2:15 pm

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam blandit sem vel neque iaculis, vitae tempus lacus pellentesque. Nullam sed est vel massa laoreet varius. Sed euismod arcu ante, ac lacinia nunc venenatis eget. Sed bibendum, turpis vitae dapibus venenatis, urna ex blandit felis, eu faucibus mi sapien non velit.

Comments are closed!