Dyer me hapje anesore

Dyer me hapje anesore

Përputhja e dyerve të garazheve lart, dyerve sektoriale dhe dyerve të garazheve me rrota
Dyert anësore të garazheve janë shumë të përshtatshme nëse doni të merrni shpejt diçka pa e hapur vetë derën e garazhit. Ose nëse, në një rrugë me makinë të shkurtër, makina juaj e dytë është parkuar drejtpërdrejt para derës së garazhit, duke bllokuar çdo hyrje. 

Dera për situata dhe kërkesa të veçanta të përshtatshme
Dyert sektoriale rrëshqitëse anësore Hörmann janë zgjidhja ideale për situata të veçanta montimi. Në kontrast me dyert lart e sipër, dyert sektoriale ose dyert e garazheve me rrota, kjo lloj dere hapet anash në vend të lart. Kjo është veçanërisht e dobishme nëse, për shembull, tavani i garazhit duhet të mbetet i lirë për të ruajtur sendet (p.sh. një dërrasë surfingu) ose fleta e derës nuk mund të vendoset poshtë ose të fiksohet në tavan për shkak të arsimit të ndërtimit (çati e pjerrët, vijë e ulët e gypave ose tuba pengues bllokues) )

Paneli sanduiç me trashësi 42 mm, të shkumëzuara nga PU karakterizohet nga izolim i shkëlqyeshëm akustik dhe termik përveç stabilitetit të mirë të fletës së derës dhe funksionimit të qetë.

Modele te ndryshme.

3 Comments
John Doe
February 27, 2019 3:00 pm

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam blandit sem vel neque iaculis, vitae tempus lacus pellentesque. Nullam sed est vel massa laoreet varius. Sed euismod arcu ante, ac lacinia nunc venenatis eget. Sed bibendum, turpis vitae dapibus venenatis, urna ex blandit felis, eu faucibus mi sapien non velit. Aenean eu tempor lectus. Nulla bibendum, ipsum maximus facilisis ultrices, arcu augue.

Eddie Barkley
February 27, 2019 3:01 pm

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam blandit sem vel neque iaculis, vitae tempus lacus pellentesque. Nullam sed est vel massa laoreet varius. Sed euismod arcu ante, ac lacinia nunc venenatis eget. Sed bibendum, turpis vitae dapibus venenatis, urna ex blandit felis, eu faucibus mi sapien non velit.

Chris Johnson
February 27, 2019 3:01 pm

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam blandit sem vel neque iaculis, vitae tempus lacus pellentesque. Nullam sed est vel massa laoreet varius. Sed euismod arcu ante, ac lacinia nunc venenatis eget. Sed bibendum, turpis vitae dapibus venenatis, urna ex blandit felis, eu faucibus mi sapien non velit. Aenean eu tempor lectus. Nulla bibendum, ipsum maximus facilisis ultrices, arcu augue facilisis nisi, at facilisis orci risus sed erat. Mauris eget velit cursus, lobortis

Comments are closed!