Dyer anësore të Garazheve

Dyer anësore të Garazheve

Dera e garazhit me mentesha anësore DFT 42 shpesh zgjidhet kur rinovoni garazhe të vjetra, më të vogla. Me derën e garazhit të varur, e gjithë brendësia e garazhit mund të përdoret në mënyrë optimale kur dera hapet jashtë. Me një derë garazhi të varur me dy fletë, ose një ose të dy gjethet e dyerve mund të hapen siç kërkohet.

 Kjo ju lejon të hyni në mënyrë të përshtatshme në garazh dhe në një kohë të gjatë mbron derën nga konsumimi, pasi nuk keni pse të hapni dhe mbyllni të gjithë derën kur merrni biçikletën tuaj nga garazhi, për shembull.

Ndarja e gjetheve të derës dhe pozicioni i gjethes fikse dhe të trafikut mund të projektohet individualisht në përputhje me kërkesat tuaja. Për të siguruar që dera e hapur mbetet e qëndrueshme edhe në kushte të këqija të motit, qëndrimi i derës në tokë siguron edhe derën. Për të mbrojtur derën nga ndërprerjet, dera e garazhit me varet është e pajisur me një kyç cilindri profili. Mbushja e derës e bërë nga seksione të trasha 42 mm siguron izolim të mirë termik të garazhit. Dera e garazhit me varet është e disponueshme në stile të ndryshme si dhe në të gjitha dekoret dhe ngjyrat e Hörmann.

3 Comments
Chris Johnson
October 6, 2018 3:56 pm

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam blandit sem vel neque iaculis, vitae tempus lacus pellentesque. Nullam sed est vel massa laoreet varius. Sed euismod arcu ante, ac lacinia nunc venenatis eget. Sed bibendum, turpis vitae dapibus venenatis, urna ex blandit felis, eu faucibus mi sapien non velit. Aenean eu tempor lectus. Nulla bibendum, ipsum maximus facilisis ultrices, arcu augue.

John Doe
October 6, 2018 3:56 pm

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam blandit sem vel neque iaculis, vitae tempus lacus pellentesque. Nullam sed est vel massa laoreet varius. Sed euismod arcu ante, ac lacinia nunc venenatis eget. Sed bibendum, turpis vitae dapibus venenatis, urna ex blandit felis, eu faucibus mi sapien non velit.

Eddie Barkley
October 6, 2018 3:57 pm

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam blandit sem vel neque iaculis, vitae tempus lacus pellentesque. Nullam sed est vel massa laoreet varius. Sed euismod arcu ante, ac lacinia nunc venenatis eget. Sed bibendum, turpis vitae dapibus venenatis, urna ex blandit felis, eu faucibus mi sapien non velit.

Comments are closed!