Garazh sektorial

Garazh sektorial

Dyert sektoriale hapen vertikalisht lart dhe pezullohen nën tavan për të kursyer hapësirë. Për shkak të këtij konstruksioni ato ofrojnë hapësirë maksimale brenda dhe para garazhit. Dyert sektoriale të garazheve mund të vendosen në çdo hapje të dyerve të garazheve, dhe ofrojnë deri në 14 cm më shumë gjerësi kalimi sesa dyert lart dhe mbi. Vulat fleksibile dhe rezistente ndaj motit në të katër anët e dyerve sektoriale Hörmann sigurojnë që ato të mbyllen në mënyrë optimale.

 

Trajtojeni veten me këtë komoditet dhe komoditet.

Dyert sektoriale testohen dhe certifikohen në përputhje me kërkesat e larta të sigurisë së standardit Evropian 13241-1. Ju mund të përdorni listën tonë të kontrollit të sigurisë për të zbuluar nëse dera juaj e vjetër e garazhit përputhet me standardet aktuale të sigurisë.

 

LPU 67 Thermo

LPU 42

LTH 42

One Comment
A WordPress Commenter
September 11, 2020 7:50 am

Hi, this is a comment.
To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
Commenter avatars come from Gravatar.

Comments are closed!