Dyer garazhe me rrota

E zbatueshme në mënyrë universale
Dyert e garazheve me rrota hapen vertikalisht dhe kërkojnë hapësirë minimale brenda garazhit. Dizajni i derës ofron hapësirë maksimale brenda dhe para garazhit. Tavani gjithashtu mbetet i lirë dhe mund të përdoret për llambat ose si një hapësirë shtesë për ruajtjen.


Forma e hapjes së derës së garazhit nuk ka rëndësi të madhe kur vendosni dyert e garazheve me rrota. Qoftë katror, i copëtuar, me hark segmentar ose Norman … një derë garazhi me rrota Hörmann RollMatic përshtatet gjithmonë.

Ne ju ofrojmë derën e garazhit me rrota RollMatic në stile të ndryshme për t’ju lejuar ta përshtatni atë në mënyrë të përsosur me arkitekturën e shtëpisë tuaj. Për një pamje natyrale të derës, zgjidhni një nga dy modelet prej druri të përfundimeve të sipërfaqes Decograin ose Decopaint. Ose zgjidhni një nga 11 ngjyrat e lira të derës. Sigurisht, ne gjithashtu sigurojmë që përputhen dyert anësore.

Dyer garazhe rollmatic

Operatori që përfshihet si standard është i vendosur jashtë zorrës së tytës për mirëmbajtje pa probleme. Komponentët e derës, operatori dhe kontrolli rregullohen në mënyrë optimale me njëri-tjetrin dhe aprovohen si një njësi funksionuese.

Fillimi i butë dhe ndalesa e butë e operatorit siguron udhëtimin e qetë të derës dhe mbron derën.


 Kompensimi i pranverës dhe prerja e besueshme automatike e bëjnë të panevojshme një pajisje shtesë sigurie të skajit të mbylljes.

3 Comments
Eddie Barkley
February 27, 2019 1:37 pm

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam blandit sem vel neque iaculis, vitae tempus lacus pellentesque. Nullam sed est vel massa laoreet varius. Sed euismod arcu ante, ac lacinia nunc venenatis eget. Sed bibendum, turpis vitae dapibus venenatis, urna ex blandit felis, eu faucibus mi sapien non velit. Aenean eu tempor lectus. Nulla bibendum, ipsum maximus facilisis ultrices, arcu augue.

John Doe
February 27, 2019 1:37 pm

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam blandit sem vel neque iaculis, vitae tempus lacus pellentesque. Nullam sed est vel massa laoreet varius. Sed euismod arcu ante, ac lacinia nunc venenatis eget. Sed bibendum, turpis vitae dapibus venenatis, urna ex blandit felis, eu faucibus mi sapien non velit.

Chris Johnson
February 27, 2019 1:37 pm

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam blandit sem vel neque iaculis, vitae tempus lacus pellentesque. Nullam sed est vel massa laoreet varius. Sed euismod arcu ante, ac lacinia nunc venenatis eget. Sed bibendum, turpis vitae dapibus venenatis, urna ex blandit felis, eu faucibus mi sapien non velit.

Comments are closed!