General Tore është kompani e cila ofron dyer për garazha të kualitetit më te lartë ne tregun kosovarë, të prodhuesit me renome boterorë HÖRMANN.

Dyert tona janë  të prodhuara dhe të  paketuara në  Gjermani.

 

 • Kualitet 100%
 • Distributori kryesor i HÖRMANN
 • Garancion 10 vjecar
 • Montim Falas

  Ne ofrojmë
 • Dyer Për Garazha
  Dyer Industriale
  Dyer kundër zjarrit
  Dyer për shkolla Rampa etj 

  Numri ynë kontaktues 044 166 288
  Shtepia jonë është aty 
  ku ndihemi të sigurt