Apps

Dyer garazhe me rrota

E zbatueshme në mënyrë universaleDyert e garazheve me rrota hapen vertikalisht dhe kërkojnë hapësirë minimale brenda garazhit. Dizajni…

Dyer anësore të Garazheve

Dera e garazhit me mentesha anësore DFT 42 shpesh zgjidhet kur rinovoni garazhe të vjetra, më të vogla….

Dyer te aluminit

Dera e kornizës prej alumini është zgjedhja e duhur për pronarët e ndërtesave ose modernizuesit të cilët gjithashtu…