Dyer te aluminit

Dera e kornizës prej alumini është zgjedhja e duhur për pronarët e ndërtesave ose modernizuesit të cilët gjithashtu i kushtojnë shumë rëndësi një dizajni bujar dhe elegant për dyert e garazheve. Dyert prej kornize alumini janë një alternativë e mirë për dyert standarde të garazheve sektoriale të mbushura dhe shpesh përdoren aty ku kërkohet më shumë dritë në garazh ose kërkohet ventilim më i mirë në kutitë e parkimit të garazheve kolektive. Kombinimi i kornizës së aluminit dhe lustrimit të gjerë siguron një pamje harmonike të derës dhe një shkallë të lartë transparence në garazh. Seksionet e lustrimeve janë shumë të fuqishme falë veshjes veçanërisht rezistente ndaj gërvishtjeve Duratec, e cila është e disponueshme vetëm nga Hörmann.Ju mund të zgjidhni midis dy versioneve me këtë derë sektoriale. ART 42 siguron izolim të mirë termik. ART 42 Thermo ofron kërkesa edhe më të larta të izolimit termik, p.sh. për garazhet që janë të lidhura drejtpërdrejt me shtëpinë. Për më shumë liri në dizajn, korniza prej alumini e derës mund të furnizohet në 15 ngjyra të preferuara ose RAL për të zgjedhur. Korniza alumini me trashësi 42 mm, të veshura me Trafik të bardhë (RAL 9016) si standard. Ju mund të zgjidhni midis 11 varianteve të ndryshme të mbushjes.

Versioni i profilit

Dera e kornizës prej alumini Hörmann me profil standard [1] siguron izolim të shkëlqyeshëm termik. 


Profili me ndërprerje termike [2] i ART 42 Thermo siguron vlera veçanërisht të mira të izolimit termik.

Ju mund të zgjidhni midis 11 varianteve të
mbushjes për derën prej kornize alumini Hörmann.

3 Comments
Chris Johnson
September 26, 2018 11:30 am

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam blandit sem vel neque iaculis, vitae tempus lacus pellentesque. Nullam sed est vel massa laoreet varius. Sed euismod arcu ante, ac lacinia nunc venenatis eget. Sed bibendum, turpis vitae dapibus venenatis, urna ex blandit felis, eu faucibus mi sapien non velit. Aenean eu tempor lectus. Nulla bibendum, ipsum maximus facilisis ultrices, arcu augue.

John Doe
September 26, 2018 11:31 am

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam blandit sem vel neque iaculis, vitae tempus lacus pellentesque. Nullam sed est vel massa laoreet varius. Sed euismod arcu ante, ac lacinia nunc venenatis eget. Sed bibendum, turpis vitae dapibus venenatis, urna ex blandit felis, eu faucibus mi sapien non velit.

Eddie Barkley
September 26, 2018 11:31 am

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam blandit sem vel neque iaculis, vitae tempus lacus pellentesque. Nullam sed est vel massa laoreet varius. Sed euismod arcu ante, ac lacinia nunc venenatis eget. Sed bibendum, turpis vitae dapibus venenatis, urna ex blandit felis, eu faucibus mi sapien non velit.

Comments are closed!